Nieuw: 1-Euro-Hosting

Ben je op zoek naar tijdelijke hosting of wil je de zekerheid van het maandelijks op kunnen zeggen van je hosting pakket? Dan is 1-euro-hosting perfect voor jou! In plaats van een pakket voor één jaar, neem je een maandelijks abonnement voor slechts € 1,- per maand. Met onze gratis subdomeinen kan je dus al je eigen website bouwen voor maar ... Lees verder »

10e nov 2018
Nieuwe openingstijden chat

Wij vinden het belangrijk om bereikbaar te zijn voor onze klanten. De openingstijden van de chat worden daarom per 1 december 2018 verruimd. De nieuwe tijden zijn iedere dag van 09.00 uur tot 21.00 uur, ook in het weekend. De openingstijden op feestdagen kunnen verschillen. Buiten de openingstijden van de chat kan je altijd een ticket aanmaken ... Lees verder »

2e nov 2018
Gratis .nl domeinnaam bij groot pakket

De feestmaanden zijn al duur genoeg. Nu we steeds dichter bij december komen kunnen de meeste mensen wel een kleine korting gebruiken. Daarom krijg je van 1 november 2018 t/m 1 februari 2019 een gratis .nl domeinnaam bij een groot webhosting pakket.  De korting wordt automatisch verrekend door het systeem en is alleen geldig bij nieuwe aankopen. ... Lees verder »

1ste nov 2018

Powered by WHMCompleteSolution